V GAMMA

Sandvitxos

Entrepans

Amanides

Elaboracions

A Cuina Justa estem especialitzats en la producció pròpia i artesana per a tot tipus de clients de restauració, hostaleria, col·lectivitats, aviació i nàutica.

Artesanals

Diàriament elaborem tots els nostres productes, sense maquinàries ni cadenes de producció industrial

Frescos

de proximitat i ecològics

Seleccionem amb molta cura tots els ingredients del nostre hort propi o d’agricultors de la zona.

Bons

Estrictes i rigorosos controls de qualitat i sanitaris en tots els processos.

Innovadors

Disposem d’equip propi d’I+D, de forma que contínuament estem desenvolupant i millorant la nostra gamma i varietat de productes.

Exigents

L’excel·lència en la qualitat del producte és un dels nostres valors.

Socials

Quan compres o consumeixes un dels nostres productes estàs ajudant a integrar persones amb fragilitat mental o social.

Sanvitxos i entrepans

Els nostres sandvitxos i entrepans estan elaborats diàriament de forma artesanal amb matèries primeres de qualitat, productes de proximitat i ecològics, del nostre propi hort.

Al nostre catàleg hi han un ampli nombre de receptes per ajustar-nos a tot tipus de preferencia i garantir una nutrició adequada en qualsevol lloc i moment del dia.

Registrem els nostres productes en català, castellà i anglès.
Productes també disponibles per a pícnics i esdeveniments.

Amanides

La nostra varietat d’amanides conserven totes les seves propietats ja que sempre utilitzem ingredients de primera qualitat, de proximitat i amb productes ecològics del nostre propi hort. Són elaborades diàriament amb un procés totalment artesanal.

Són ideals per ser degustades a qualsevol lloc i moment del dia com a complement o com plat unic d’una menú qualitatiu, sa i equilibrat.

Producte també disponible per a pícnics i esdeveniments.

Elaboracions

Disposem d’obrador propi i gairebé 25 anys d’experiència elaborant plats i bases per a tot tipus de sectors i àmbits de la restauració.

Cuinem amb amor, de forma tradicional amb ingredients seleccionats, provinents de proveedors de proximitat perquè el comensal gaudeixi de la nostra cuina.

Som molt estrictos i rigurossos amb tots els processos i protocols sanitaris i dietètics.

Nova gamma Premium

Nous Premium!

Hem renovat i millorat tota la varietat de sanvitxos de V Gamma, més naturals, sense oli de palma, sense glutamat, ni organismes genèticament modificats.

Com a novetat llancem al mercat el nou sandvitx Pizza, que jugant amb els seus ingredients (codony, nous i crema de pizza) s’ha realitzat un simpàtic joc gastronòmic.

Els sandvitoxs Premium(Pizza, Club, Gall dindi, Veggie Tonyina i Pollastre), ara estan elaborats amb pa de sègol, una combinació de 6 llavors i llevat de massa mare. Les receptes han estat totes revisades i millorades, seleccionant els seus ingredients per aconseguir un producte molt més natural.

Ens plantegem el futur com un procés constant d’innovació i millora dels productes, treballant de la mà de Tony Botella per aconseguir ser el referent del mercat de V Gamma.

 Ctra Sta Creu de Calafell, 106
 08830 Sant Boi de Llobregat
 (Barcelona)

Tel. +34 93 630 32 34
info@cuinajusta.com